Jorgeさんの レストランの好みというのは 「洗練された」とかは評価するけど、

Rustic 「田舎風」「ばあちゃんの味」とかいうのには 評価が低いというようにいつも読んでいておもってます。 

https://www.visitmalta.com/en/food-and-drink


Traditional Maltese food is rustic and based on the seasons. Look out for Lampuki Pie (fish pie), Rabbit Stew, Bragioli (beef olives), Kapunata, (Maltese version of ratatouille), and widow's soup, which includes a small round of Gbejniet (sheep or goat's cheese). On most food shop counters, you'll see Bigilla, a thick pate of broad beans with garlic. The snacks that must be tried are ‘hobz biz-zejt' (round of bread dipped in olive oil, rubbed with ripe tomatoes and filled with a mix of tuna, onion, garlic, tomatoes and capers) andpastizzi (flaky pastry parcel filled with ricotta or mushy peas).

俺はそういうのに弱いのです。 そしてそこの名物をたべたい!

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